Altıparmak: “Hiç Beklemediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık”
Amed Sportif Faaliyetler Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, mağlubiyetin kendilerini üzdüğünü belirterek şunları söyledi:
“Maça müthiş başladık, ilk yarı çok farklı bir oyun oynadık. 3-4 farkla soyunma odasına girebilirdik. Rakibimizin tek pozisyonu vardı, o da gol oldu. 4-5 tane net pozisyon kaçırdık. İkinci yarıda Sakaryaspor’un daha çok arkaya atılan toplarla oynayacağını biliyorduk. Caner’in kullandığı bir korner ve bir yan top ile iki gol yedik, biri de penaltı oldu. Oyuncu değişiklikleriyle kenardan oynamaya çalıştık, yine de pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. Bu mağlubiyet hiç hesapta yoktu, taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Sakaryaspor’u tebrik ediyoruz, çok mücadele ettiler ve kazandılar. Biz de toparlanıp önümüzdeki maça hazırlanacağız. Bugün iki farkla kazansak lider olacaktık.”
Sütlü: “İkinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık”
Sakaryaspor Teknik Direktörü Serhat Sütlü ise zorlu bir maçtan bekledikleri üç puanı aldıklarını vurguladı:
“Dört günde ikinci önemli maça çıktık. Amed’in hücum hattının çok güçlü olduğunu biliyorduk ve ona göre planımızı yaptık. İlk yarı planımızın dışında bir oyun ortaya koyduk ama ikinci yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Çok karakterli bir oyuncu grubuna sahibiz ve beklediğimiz 3 puanla tanışmış olduk. Yönetimsel olarak şehirde yaşanan durumların oyunculara yansımaması için çabalıyoruz. Onlara sadece işlerini yapmalarını söylüyoruz, onlar da bu sorumluluğu yerine getirip kazanmak için mücadele ediyorlar.”