Sakaryaspor, zorlu fikstürün ardından ligde üst üste galibiyetler alarak zirveyle olan puan farkını 2’ye indirdi ve Play Off potasında yer aldı

2 MAÇTA 9 GOL
İnegöl deplasmanında alınan 5 farklı galibiyetin ardından evinde de Niğde Anadolu FK’yı 4-0’lık skorla geçen Sakaryaspor, liderle puan farkını 2’ye indirdi. Zorlu bir fikstürü geride bırakan ve nispeten daha kolay maçlar oynayan yeşil siyahlı temsilcimiz, iki maçta 9 gol atarken kalesini gole kapadı. Hem ortaya koyduğu oyun hem de aldığı skorlarla taraftarını memnun eden Sakaryaspor, Adıyaman maçında da çıkışını sürdürmeyi hedefliyor.

COŞKUNDERE İDDİALI
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Sakaryaspor teknik patronu Ercümend Coşkundere, “Bu maçı arkamızda bırakıyoruz. Ligde seri yakalamak istediğimizi geçen hafta da söylemiştik. Arka arkaya maçlar oynayacağız. Önce Adıyaman ardından Afyon ve Diyarbakır. Hiç bir maç için beraberlik hedefimiz bulunmuyor, Sakaryaspor sahaya her zaman galibiyet için çıkacaktır. Şampiyonluk yolunda yanımızda olan herkese teşekkür ederiz. Biz de onları mahcup etmeyip sene sonu şehrimize kupayı getirmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi