“ANADOLU GÜNEŞİ”

AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek ve MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül Meclis’ten kutlama mesajını yaparken, diğer vekiller sosyal medya hesaplarından mesajlarını paylaştı. Atabek, yaptığı açıklamada, 17 Haziran 1965 tarihinde kurulan Sakaryaspor Kulübü'nün 55. yıl dönümü olduğunu anımsattı. Kulübün kuruluşundan bu yana Türk futboluna önemli sporcuları kazandırdığını aktaran Atabek, "Anadolu Güneşi" Sakaryaspor'un 55. kuruluş yıl dönümünü tebrik etti.

“NİCE 55 YILLARA”

MHP Sakarya Milletvekili Levent Bülbül, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde yaptığı açıklama ile Sakaryaspor’un kuruluş yılını kutladı. Bülbül yaptığı açıklamada, “Kulüp olarak elde ettiği başarılarla, yetiştirdiği futbolcularla ve muhteşem taraftarıyla Türk futbolunda mümtaz bir yere sahip olan Sakaryasporumuza daha nice başarılarla dolu 55 yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı.

TWİTTER’DAN KUTLAMA

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, “Başarı dolu nice yıllara” derken, İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır, “Türk sporunun değerli markası, şehirdeki herkesin sevdası, evlatlarımıza mirasımız Sakaryaspor'umuzun 55.kuruluş yılı kutlu olsun. Sakaryaspor'umuzu hak ettiği daha İYİ yerlerde göreceğiz inşallah” ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Vekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ise kutlama mesajında “Sakaryasporumuzun 55. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Kulübümüz zorlu bir dönemden geçmektedir ancak bizler azim, cesaret ve sahip olduğumuz Sakaryaspor sevgisiyle tüm zorlukları geride bırakacağız” ifadelerine yer verdi. 

Editör: Haber Merkezi