U19 Ligi Play-Off Grubu’nda şampiyonluk yarışı ve Türkiye Şampiyonası’na gidecek ekipleri belirlemede büyük öne taşıyan müsabakada Harmanlıkspor ve Demirspor Erenler Stadı’nda karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen mücadeleyi Berkay Caymaz, Yakuphan ve Berkay Bayram’ın golleri ile 3-1 kazanan Harmanlıkspor bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Maç sonunda yeşil beyazlı futbolcular ve teknik heyet büyük sevinç yaşadı.

SON İKİ BİLET
Türkiye Şampiyonası biletini kapan ilk ekip Harmanlıkspor olurken grupta şampiyonaya gitme hakkı elde edecek son iki takım Cumartesi günü oynanacak olan müsabakaların ardından belli olacak. 21 Puanlı Harmanlıkspor’un ardından Erenlerspor (18), Demirspor (18), Karasu Aziziyespor (17) ilk üç sıraya girme için mücadele edecek.

SON MAÇLAR NEFES KESECEK
Son hafta mücadelesinde Karasu Aziziyespor, şampiyon Harmanlıkspor ile Karaman Suni Çim sahada karşılaşırken, Erenlerspor, Kalaycı Stadı’nda Serdivanspor ile mücadele edecek. Grubun bir diğer iddialı ekibi Demirspor ise Akyazı Suni Çim Saha’da Akova Barışspor karşısında Türkiye Şampiyonası vizesi arayacak.

Editör: Haber Merkezi