TARAFTARDAN MORAL
Atatürk Stadı’nda oynanan Play-Off ilk karşılaşmasında tribünleri dolduran yeşil siyahlı taraftarlar takıma 90 dakika boyunca destek verdi. Serkan’ın golü ile birlikte sevinç kat sayısı artarken alınan galibiyet tur için avantajlı skoru Sakarya’ya getirdi. Samsun’da oynanacak kritik karşılaşma öncesinde oyunculara moral veren taraftarlar alınacak olumlu sonuç için beklemeye başladı.

YEŞİL SİYAHA BOYANDI
Maç günü binlerce kişilik tribünü dolduran ve bir an olsun susmayan taraftarlar Samsunspor’a sahayı dar etti. Islıklarıyla ve tezahüratları ile rakip takım üzerinde baskı kuran yeşil siyahlılar takım savunmasına yardımcı oldu. Maçtan saatler önce stadı yeşil siyaha boyamaya başlayan taraftarlar oruçlarını da tribünde açtı ve takımı yalnız bırakmadı.

TRİBÜN DERSİ
Karşılaşmaya tezahüratlarla başlayan taraftarlar sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla Türkiye gündemine girdi. Süper Lig takımlarına parmak ısırtan bir performans sergileyen taraftarlar bir kez daha Tüm Türkiye’ye takıma nasıl destek olur örneğini gösterdi. Karılaşma sonunda takım oyuncularını tribünlere çağıran yeşil siyahlı taraftarlar samsunda oynanacak maç öncesinde oyunculardan tur sözü aldı

Editör: Haber Merkezi