Beyefendi kişiliği ve duruşuyla Türk futbolunun unutulmaz isimleri arasına giren Hendekli merhum Süleyman Seba ölüm yıldönümünde gerçekleştirilen 4 Voleybol turnuvası ile anıldı

VEFA ÖRNEĞİ
Türk futbolunun unutulmaz figürlerinden biri olarak tarihe geçen ve adı Beşiktaş ile özdeşleşen Hendekli rahmetli Süleyman Seba, ölümünün 7. yıldönümünde adına gerçekleşen voleybol turnuvası ile anıldı. Süleyman Seba anısına düzenlenen turnuvaya Generali Sigorta Sakarya Voleybol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Voleybol, Bahçelievler Voleybol ve Beşiktaş Voleybol takımları katıldı. Dörtlü Voleybol turnuvasında İBB sultanları rakiplerini yenerek birinci oldu.

BEKTAŞ VE BABAOĞLU EV SAHİBİ
Turnuvanın düzenleyicileri Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu ve Generali sigorta Sakarya Voleybol kulübü başkanı Ömer Bektaş yaptıkları duygu yüklü konuşmalar ile Seba’nın spor hayatını anlattı. Başkan Ömer Bektaş ayrıca turnuvayı baştan sona destekleyen Sakarya Beşiktaşlılar Derneği yöneticilerine teşekkür etti.

PLAKET VERİLDİ
Turnuvanın açılışında katılımcı takımlara teşekkür edilerek plaket takdimi yapıldı. Günün anısına hazırlanan plaketleri Hendek Belediye başkanı Turgut Babaoğlu, Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı İlhan Şerif Aykaç, Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Özgür Aygün, Sakarya Serdivan İlçe Spor Müdürü Şükrü Özkan verdi. Voleybol İl temsilcisi Mehmet Akova da hakemlere çiçek takdim etti.

Editör: Haber Merkezi