Süper Amatör Küme B. Grubu’nun iki güçlü takımı Sapanca Gençlikspor ve Erenlerspor,  6 Ekim Pazar günü saat 15.00’da Sapanca Stadı’nda karşı karşıya gelecek

SAPANCA CEPHESİ
Süper Amatör Küme B. Grubu’nda bu hafta Sapanca Gençlikspor’un rakibi Erenlerspor olacak. Geçen hafta her iki ekip de rakiplerini farklı yendi. Lider Sapanca Gençlikspor deplasmanda Karapürçekspor’u 6-1’le geçerken, Erenlerspor da evinde ağırladığı Kazimiyespor’u 5-1 yenerek haftayı 3 puanla tamamladı. Ev sahibi Sapanca Gençlikspor Kulüp Başkanı Cengiz Can Çetin, “İyi bir yönetim kurulu ile şampiyonluk için yola çıktık. Allah utandırmasın inşallah. İlk hafta deplasmandan 3 puanla döndük. Bu hafta sonu da evimizde, büyük taraftarımızın önünde Erenlerspor’u konuk edeceğiz. Erenler de rakibini farklı yendi, biz de rakibimizi deplasmanda yendik. Biz bir hedef belirledik: Önce gruptan çıkmak, daha sonra play-off maçlarında başarılı olup BAL’a çıkmak istiyoruz” dedi. Sapanca Gençlikspor’un tecrübeli teknik adamı İsmail Yılmaz da yaptığı açıklamada, “İdmanlarda ve maçlarda futbolculara taviz veren ve de disiplini olmayan takım yenilmekten kurtulamaz. Arkasında taraftarları olsa dahi bu disiplini her zaman ben ve yardımcım sağlıyoruz. Hedefimiz belli” diye konuştu.

----

ERENLER CEPHESİ
Erenlerspor Kulüp Başkanı Orhan Şeşen, yaptığı açıklamada, “Takımımız hazırlık maçlarında göze hoş gelen futboluyla lige başladı. İlk maçta da Kazimiyespor’u farklı yenerek 3 puanla tanıştık. Önemli olan lig bittiğinde BAL’a çıkmış olmak. Bütün mücadeleyi bunun için veriyoruz” dedi. Erenlerspor’un teknik sorumlusu İsmail Küçük de şunları söyledi: “Lige kadar tempolu çalışarak ve bol hazırlık maçı oynayarak ideal kadroyu oluşturduk. İlk maçımızı 3 puanla kapadık. Bu hafta sonu Sapanca’da Sapanca Gençlikspor ile oynayacağız. Sapanca iyi takım. Biz de iyi takımız. Hak eden kazansın. Ama biz kazanırsak süper olur.”

Editör: Haber Merkezi