SERKAN PERDEYİ AÇTI

Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 4’ncü hafta maçında evinde Bodrumspor’u ağırladı. Mücadeleye daha istekli ve arzulu başlayan takım temsilcimiz Sakaryaspor oldu. Rakip yarı sahada daha çok görünen ve net fırsatlar kaçıran yeşil siyahlılar aradığı golü 36’ncı dakikada Serkan Odabaşoğlu ile buldu. Kullanılan köşe vuruşu sonrasında topu önünde bulan Serkan, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor 1-0 öne geçti. Devrede başka gol olmayınca ilk yarı 1-0’lık skorla sona erdi.

GOL KAÇIRMA REKORU

Karşılaşmanın ikinci devresi ilk yarıda olduğu gibi hareketli başladı. İki takım da karşılıklı ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışırken yine daha net fırsatlar yakalayan taraf temsilcimiz Sakaryaspor oldu. Bir türlü bu fırsatlardan yararlanamayan Yeşil siyahlı temsilcimiz son 10 dakikaya 1-0 üstünlükle girdi. Son bölümde inanılmaz fırsatlar kaçıran Sakaryapsor sahadan 1-0’lık skorla galip ayrılan taraf oldu ve hanesine 3 puanı yazdırdı.

Stat: Yeni Sakarya Atatürk Stadı

Hakemler: Hakan Belder* Hüseyin Can* Oğuzhan Öztaş*

Sakaryaspor: Furkan** Oğuz Y.**(Dk.76 Mehmet*) Ümit** Çağlayan** Onur** Serkan** Oğuz Kocabal**(Dk.66 Savaş**) İrfan**(Dk.76 Ömer Bozan*) Onur Ramazan** Umut Sönmez**(Dk.86 Kadir*) Ali Özgün**(Dk.66 Tahir*)

Teknik Direktör: Ercümend Coşkundere

Bodrumspor: Ali** Süleyman*(Dk.46 Oğuzhan*) Samet** Harun**(Dk.82 Habib*) Omar** Süleyman** Üzeyir*(Dk.46 Burhan) Onur** Celal*(Dk.64 Cenk*) Bahadır** Halil İbrahim*(Dk.64 Erkan*)

Teknik Direktör: Tahsin Tam

Goller: Dk.36 Serkan Odabaşoğlu (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi