UZUN SÜRE SONRA GALİBİYET
Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Sakarya Voleybol, son maçında kendi sahasında Çanakkale Belediyesi ile karşı karşıya geldi. Sultanlar, son 5 haftada sahadan galibiyetle ayrılamamış ve Çanakkale maçına bu stresle birlikte çıkmıştı. Üstündeki stresi çabuk atlatan temsilcimiz, müsabakayı 25-21, 25-22, 21-25 ve 25-12’lik setlerle 3-1 mağlup etti ve 5 hafta sonra sahadan galibiyetle ayrıldı.

TRİBÜNLER DOLDU
Sakarya Voleybol’un kendi sahasında oynadığı Çanakkale Belediyesi müsabakasına Sakaryalı voleybol severler büyük ilgi gösterdi. Sultanlar’ı maçın başından sonuna kadar destekleyen taraftarlar, galibiyette büyük rol oynadı. Minikler de aileleri ile birlikte tribünlere geldi ve renkli görüntüler oluşturdu. Müsabakanın galibiyetle tamamlanmasının ardından ise salondan mutlu bir şekilde ayrıldılar.

“DAHA İYİ OLACAĞIZ”
Çanakkale Belediyesi galibiyetinin ardından konuşan Sakarya Voleybol Başantrenörü İdris Demir; “Uzun süredir galibiyet alamıyorduk. Bugün burada Çanakkale Belediyesi’ni 3-1 mağlup ettik. İyi bir oyun sergiledik. Sporcularımı kutluyorum. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağız. Bugün bizleri desteklemeye gelen seyircilerimize de teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi