ehit Erol Olcok Anadolu Lisesi beden eğitimi öğretmeni Sevgi Subaşı, Kasım ayında eski donemde hentbol oynamış 38-45 yaş arası takım arkadaşlarından oluşan hentbol bayan takımı Türkiye Hentbol Federasyonunun 23-26 Haziran tarihleri arasında İzmir-Urla da gerçekleştirdiği turnuvaya katılarak Sakarya'yı temsil etmiş ve turnuvayı 3. olarak tamamlamıştı.

Muğla Köyceğiz’de düzenlenecek geziler ve etkinlikler ile tam bir şölen havasında geçecek turnuvada 12. Duayenler Hentbol Buluşması’nda Sakarya'yı temsil edecek Sakarya Hentbol Bayan Veteranlar takımı; Sevgi Subaşı, Dilek Temiz, Hatice Şişman, Hande Uzel, Çağla Dinçer, Elif Kocakaya, Deniz Karpat, Canan Birinci, Ayşegül Say, Suzan Sarıca, Sevda Altun, Fatma Bayrak ve Yasemin Demirci isimlerinden oluşuyor.

Şehit Erol Olçok Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve Sakarya Veteran Kadın Hentbol takım kaptanı Sevgi Subaşı turnuvayla iligi olarak, “ Yaşam boyu spor amacıyla başladığımız çalışmalarımızı ilk olarak İzmir Urla’da gerçekleştirilen Veteran Hentbol Turnuvası ile taçlandırdığımız için çok mutluyuz. Takımımızda Denizli, İstanbul ve İzmir’de yaşayan, eski dönem Sakarya’da hentbol oynamış 3 arkadaşımızda var. Oldukça çekişmeli geçen Urla karşılaşmalarının ardından, Muğla Köyceğiz’deki hentbol buluşması öncesi heyecanlıyız” dedi.

kaynak:(medyabar)

Editör: Haber Merkezi