TRİBÜNLER BOŞ KALDI
TFF 2.Lig Beyaz Grup 33’üncü hafta karşılaşmasında Sakaryaspor Bayrampaşa’yı konuk etti. Rakibine deyim yerindeyse gol olup yağan yeşil siyahlıları az sayıda taraftar da yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz hafta alınan beraberlik ile şampiyonluk ihtimallerinin azalması tribünlere de yansıdı. Güzel havaya rağmen maça ilgi az olunca tribünler de boş kaldı. Sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapan taraftarlar artık Play Off’u beklemeye başladıklarının sinyallerini verdi.

MORAL DEPOLADIK
Karşılaşmayı takip etmek için stada gelen yaklaşık 2 Bin taraftar sezonun en gollü karşılaşmasına şahitlik yaptı. Sakaryaspor gol attıkça coşan tribünler Play Off mücadeleleri öncesinde moral depoladı. Tribünlerdeki az sayıda taraftar maç boyunca desteğini de oyunculardan esirgemedi. Maç sonunda futbolcuları tribüne çağıran taraftarlar oyunculardan şampiyonluk sözü aldı.

KEYİFLER YERİNDE
Her maç olduğu gibi bu karşılaşmada da çocuk ve bayan taraftarların sayısı oldukça fazlaydı. Tribünlere gelerek 11 gollü karşılaşmayı takip eden minik taraftarların ise keyfi yerindeydi. Karşılaşma sonunda futbolcularla fotoğraf çektirme imkanı da bulan taraftarlar stattan mutlu bir şekilde ayrıldı. Yeşil siyahlı taraftarlar ligdeki son maçın da tamamlanması ile Play Off’u beklemeye başladı.

Editör: Haber Merkezi