Sakaryaspor, deplasmanda konuk olduğu Diyarbekirspor’u Hurşit ve Serkan’ın golleriyle 2-1 mağlup etti ve Hekimoğlu’nun puan kaybı yaşamasının ardından zirveye yerleşti

PERDEYİ HURŞİT AÇTI
Sakaryaspor, TFF 2.Lig Kırmızı Grup 13’ncü hafta maçında deplasmanda Diyarbekispor’un konuğu oldu. Karşılaşmaya etkili başlayan taraf temsilcimiz Sakaryaspor oldu. İlk dakikalarda rakip kaleyi zorlayan yeşil siyahlılar Hurşit Taşçı’nın golüyle 12’nci dakikada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra rakip kalede kontra atak fırsatları bulan temsilcimiz farkı bir türlü arttıramadı. Diyarbekirspor’un yakaladığı net fırsatlarda kalesinde devleşen Furkan Sakaryaspor’u ilk yarıda önde tuttu. Devre 1-0 üstünlüğümüz ile sona erdi.

SERKAN’DAN HARİKA GOL
Sakaryaspor ikinci yarıya da etkili bir oyun ile başladı. Çalımlarla ceza sahasına giren Serkan Odabaşoğlu düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0’a getirdi. Bu dakikadan sonra rakip kalede kontra ataklarla etkili olmak isteyen temsilcimiz, üs üste net fırsatlardan da yararlanamadı. Mücadelenin 90’ncı dakikasında ev sahibi Diyarbekirspor Emrullah’ın golüyle skoru 2-1’e getirse de kalan dakikalar beraberlik için yetmedi ve Sakaryaspor zorlu deplasmanda 2-1’lik skorla galip ayrıldı. Yeşil siyahlılar, Hekimoğlu’nun puan kaybetmesiyle birlikte averajla ligin zirvesine yerleşti.

Stat: Diyarbakır Stadı

Hakemler: Ahmet Ecevit* Sait Emre Alagöz* Mikail Can*

Diyarbekirspor: Salih** Batuhan** Gökhan**(Dk.79 Enes*) Baran** Şahin** Serdar** Cihan**(Dk.71 Erkan*) Oğuzhan**(Dk.79 Emrullah**) Okan*(Dk.53 Can*) Abdülaziz*(Dk.53 Nurettin*) Utku**

Teknik Direktör: Levent Eriş

Sakaryaspor: Furkan*** Çağlayan***(Dk.79 Eyüpcan**) Ümit*** Oğuz Yıldırım*** Onur Karakabak*** Serkan*** Ömer***(Dk.67 Ömer Can**) İrfan*** Onur Ramazan***(Dk.61 Ozan Sol**) Hurşit***(Dk.61 Kadir**) Tahir**(Dk.67 Ali**)

Teknik Direktör: Ercümend Coşkundere

Goller: Dk.12 Hurşit, Dk.49 Serkan (Sakaryaspor) Dk.90 Emrullah (Diyarbekirspor)

Editör: Haber Merkezi