İLK YARI KIŞLAÇAY
29 Eylül’de başlayacak olan Süper Amatör Lig öncesinden Kışlaçayspor ve Söğütlüspor ile hazırlık maçı yaptı. Arifiye Kışlaçay Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk yarısında ev sahibi takım Kışlaçayspor rakip kalede kurduğu baskıya istediği golü 26’ıncı dakikada Kemal ile buldu. Bu golün ardından her iki takımda karşılıklı ataklar yaparken Kışlaçayspor Dk 38 de Ahmedi ile 2 gol bularak ilk devre bu skor ile sona erdi.

İKİNCİ YARI SÖĞÜTLÜSPOR
Mücadelenin ikinci yarısına da hızlı başlayan taraf Söğütlüspor oldu. Oyun üstünlüğünü eline alan Söğütlüspor 72nci dakikada gol bularak skoru 2-1 e getirdi. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Söğütlüspor 86’ıncı dakikada 2-2 eşitlik golü ile 2-2 beraberliği yakaladı. Karşılaşma bu skorla sona erdi.

İlk yarıya daha baskılı başlamalarına rağmen ikinci yarıda oyun üstünlüğünü kaybettiklerine değinen Kışlaçayspor Antrenör Ayhan Aldemir;” Çalışmalarımıza yeni başladık önümüzde 1 aylık bir dönem var. Bu süreçte eksiklerimizi tamamlamamız gerek. İlk yarıdaki oyunumuzu ikinci yarıya yansıtamadık. Söğütlüspor’u da tebrik ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi