Sakaryaspor’da kötü gidişattan sonra önceki gün antrenmandan önce yapılan toplantı taraftarları merak ettirmişti. O toplantının ayrıntıları yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı.
HER HAFTA BİR YÖNETİCİ
Yönetimin aldığı karara göre bundan sonra 2.lig’de Sakaryaspor’un oynayacağı bütün deplasman maçlarında yeni bir uygulamaya gidildi. Uygulama şu şekilde: Bu haftayla birlikte her deplasman karşılaşmasının masraflarını bir yönetici karşılayacak. Bu hafta deplasmana gidecek olan takımımızın masraflarını ödeyecek ve kafile başkanlığı yapacak isim ise Engin Sipahi oldu.
1 MİLYON 100 BİN LİRA ÖDENECEK
Yönetimden alınan diğer bir bilgi ise 4 Ekim Cuma günü futbolculara gerekli ödemelerin yapılacağı. Futbolculara önümüzdeki Cuma günü tam 1 milyon 100 bin lira ödenecek. Bu ödemelerin futbolcuların morallerini yerine getireceği düşünülüyor.
FUTBOLCULARIN OLUMSUZ HALLERİ CEZALANDIRILACAK
Kırşehir karşılaşmasını bir milat olarak gören Sakaryaspor’da bundan sonraki olumsuz futbolcu hareketlerinde cezalandırılmalara gidileceği bildirildi. Görülen kırmızı kartlar ve disiplinsiz hareketler bu kararın alınmasında en önemli etken oldu. Öte yandan kart ceza bedelleri yeniden güncellenecek.
FUTBOL ŞUBE ERKAN SEZGİN’E EMANET
Futbol Şube’de bir yenilik yapmayı planlayan yönetim bu yeniliği Futbol Şube’nin başına Erkan Sezgin’i getirerek yaptı. Bundan sonra Futbol Şube Erkan Sezgin’e emanet olacak.

Editör: Haber Merkezi