Misli.com 2.Lig Kırmızı Grubu 2.sırada tamamlayarak Play Off hakkı kazanan ve Play Off çeyrek Final mücadelelerinde Vanspor’u 2-0’lık skorlarla geçen Sakaryaspor, Yarı finalin ilk ayağında deplasmanda Kırşehir Belediyespor’a konuk oldu. Yeşil siyahlılar özellikle karşılaşmanın ilk devresindeki etkisiz oyunuyla göze çarptı. Kötü oyun maçın ikinci devresinde de devam edince karşılaşmada gol sesi çıkmadı.


MAÇTAN DAKİKALAR

-Maç Başladı!

DK 3 - Maçtaki ilk tehlike Kırşehir Belediyespor'dan geldi sol kanattan gelişen akında yapılan ortaya yapılan kafa vuruşu isabetsiz oldu.

DK 15 - Sakaryaspor Kırşehir savunmasını dengesiz yakaladı, gerçekleştirilen atakta Çağrı Ortakaya'nın şutu etkisiz olunca top kalecide kaldı.

DK 22 - Kırşehir Belediyespor Ali Kuçik ile tehlike yarattı Sakaryaspor savunması topu kornere çeldi. Kullanılan köşe vuruşunda Kırşehirli oyuncu hava topuna yükselirken faul yapınca atak başarısızlıkla sonuçlandı.

DK 26 Kırşehir Belediyespor bir tehlike daha yarattı. Ali Kuçik'in getirdiği topta Mehmet uzaktan iyi vurdu top az farkla auta çıktı.

DK 32 Kırşehir Belediyespor çok net bir tehlike yarattı. Pres sonucu topu kazanan Ali Kuçik'in vuruşu kaleci Oğuz'un ellerinde kaldı.

DK 33 Sakaryaspor'da Berk İsmail Ünsal kalecinin kalesinde olmadığını gördü uzaktan şansını denedi ancak vuruşu isabetsiz oldu.

DK 36 Kırşehir Belediye tehlikeli noktadan serbest vuruş kazandı Mehmet'in vuruşunu kaleci Oğuz son anda çeldi.

DK 37 Kırşehir Belediye bir dakika içinde üst üste tehlikeler yarattıı. Batuhan'ın ortasında Mehmet arka direkte topla buluştu , müsait durumda yaptığı kafa vuruşu üstten auta gitti.

DK 39 Sakaryaspor’da Canberk Özdemir sarı kart gördü

DK 41 Kırşehir Belediyesporlu Mehmet ile Oğuz Çalışkan bir kez daha karşı karşıya geldi. Mehmet'in uzaktan şutunu Oğuz harika çıkardı 2 güzel hareket izledik...

İLK YARI SONA ERDİ

İKİNCİ YARI BAŞLADI

DK 46 Sakaryaspor’da oyuncu değişikliği Caner Koca yerini Nuri Fatih Aydın'a bıraktı

DK 52 Sakaryaspor Ali Özgün ile gole yaklaştı Ali kalecinin üstünden topu aşırttı savunma kaleye yönelen topu son anda uzaklaştırdı

DK 61 Sakaryaspor’da oyuncu değişikliği Ali Özgün yerini Abdülaziz Solmaz'a bıraktı

DK 61 Sakaryaspor’da oyuncu değişikliği Muhammet Reis yerini Oğuzhan Kayar'a bıraktı

DK 64 Kırşehir Belediyespor'da oyuncu değişikliği İsmail Düzgün yerini Polat Furkan'a bıraktı

DK 74 Sakaryaspor’da Azad Filiz sarı kart gördü

DK 76 Kırşehir Belediyespor'da oyuncu değişikliği Ali Kuçik yerini Ahmet Karadayı'ya bıraktı

DK 80 Sakaryaspor’da Ümit Yasin Arslan sarı kart gördü

DK 81 Sakaryaspor’da oyuncu değişikliği Çağrı Ortakaya yerini Hasan Bilal'e bıraktı

DK 84 Kırşehir Belediyespor'da Oğuzhan sarı kart gördü

MAÇ SONA ERDİ 0-0

Editör: Haber Merkezi