“6 MİLYONLUK BAĞIŞ YAPTIK”

Başkan genç yaptığı açıklamada vaatlerini ve önceki dönemde yaptıklarını anlattı. Genç toplantıda, “Süreç uzadıkça Sakaryaspor zarar görüyor. Biz kongrenin 5 Aralık tarihinde yapılacağını düşünüyoruz. Kongre kararının ardından arkadaşlarımızla bir araya geldik. Biz bu işin altından kalkarız dedik.  Biz Cumhur Genç ve ekip arkadaşları olarak eski dönemde yaptıklarımızı anlatalım istedik.  Ben ve ekip arkadaşlarım Sakaryaspor’a 2 dönemde 6 milyonluk bağış yaptık. Bunları pek dile getiren kişiler değildik ama artık bunları anlatmak gerekiyor” dedi.

“PROJELER TAMAMLANACAK”

Sakaryaspor kulübünün hiçbir başkanın insafına bırakılmaması gerektiğini belirten Başkan Genç başkan olması haline yarım kalan projeleri de tamamlayacağını belirtti. Genç, “40 senelik ömrünü doldurmuş bir tesisimiz var. Bunu yenilemek istiyoruz. Arif Özsoy ile beraber Rüstemler Tesislerinin yıkılıp yenisinin yapılması için anlaşma sağladık. Biz gelirsek bu işin de takipçisi olacağız. Biz bu sene sonunda Rüstemleri kesin yıkarak modern bir tesisi Sakarya'ya kazandıracağız .Ek olarak stadyumla ilgili bir büyütme projemiz var. Kapasitesini 35 bin kişiye kadar çıkartmak istiyoruz. Bu projeyle bu işi de çözeceğiz” dedi.

“ALTYAPI PROJESİ DEVAM EDECEK”

Altyapı konusuna değinen Cumhur Genç, “Bazıları gibi vaat vermiyoruz. Biz yaptıklarımızı anlatıyoruz. Futbol okulu projesini başlamıştık. Bunu sürdüreceğiz. Bunun için ciddi olarak çalışmalarımız var. Bunları devam ettireceğiz. Hedefimiz önce Sakaryaspor'u bu şehrin çocuklarına sevdireceğiz. Futbolcu havuzunu genişleteceğiz.” dedi.

“HEDEFİMİZ BAĞIMSIZ SAKARYASPOR”

“Bizim hedefimiz günü kurtarmak değil. Bizim hedefimiz kendi ayakları üzerinde duran şeffaf ve bağımsız bir Sakaryaspor. Kalıcı gelir projesini bu sene gerçekleştireceğimiz üstüne basa basa söylüyoruz. Sakaryaspor kimseye yük olmadan ayakta kalabilmeli. Üye kampanyasını başlattık. Hedefimiz en az 2000 üye yapmaktı. Bu sene hedefimiz 5 bin üye yapmak. Halkımız Sakaryaspor'un geleceğinde söz sahibi olsunlar.

“MACERYA GEREK YOK”

Genç açıklamasında son olarak, “Sezon başındaki ekonomik şartlarımız yetmedi. Şu anda para sorunumuz yok sezon sonuna kadar. Şehri de birilerini de rahatlatmak istiyoruz. Bu sene için bütçe bir sıkıntımız yok. 3 ay önce hiç tanımadığınız birinin 15 milyon vereceğine inanıyorsan. Kiralık helikoptere pervane olunuyorsa ben de Cumhur Genç olarak bunun sözünü veriyorum. Maddi anlamda bu sezon sıkıntı yaşamayacağız. Sakaryaspor'u maceraya sürüklemeye gerek yok. Biz yaptıklarınızı ve yapacaklarımızı söylüyoruz. Karar kongre üyelerinin. Kulübün kime ne kadar borcu var hepsini açıklayacağız. Biz bugünü değil, Sakaryaspor'un geleceğini kurtarmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi