“GÜZEL İŞLER YAPTIK”

Başkan Mehmet Akbaş açıklamasında, “Büyük bir hevesle ve içimiz kıpır kıpır başladığımız görevimizi büyük bir üzüntü ve hayal kırıklığıyla bırakıyoruz. 8 ay gibi kısa bir sürede kulübün kiralık da olsa koca tesisi, altyapısında 450 çocuğa hizmet eden spor kulübü haline geldik. A takımımız zaten başımızı hiç yere indirmedi. Ligi lider bitirdiler ve BAL ligine yükseldik. Taraftarımızı sorarsanız onlarda bu değişim içinde müthiş bir gelişimle yönetim takım taraftar ele ele çok güzel işler yaptık.”

“PANDEMİ BİZİ DE VURDU”

“Karasuspor İlçemizin dışarıya açılan markasıdır. Planlamamızda yer alan yaz futbol okulu pandemi yüzünden sekteye uğradı, ciddi gelir kaybı yaşadık. Pandemi, kulübün her daim yanında olan esnafa da ciddi darbe vurdu, yeni sezon için bütçe hesaplarımız alt üst oldu. Kulübün geçen seneki bütçesi 950 Bin TL civarı, bu sene ise 1 Buçuk Milyon civarında. Yani bütçede 600 Bin TL’ye yakın açık var. Bütçedeki açığı devlet eli değmeden veya ciddi bir şirket sponsor olarak destek vermeden kapatmamız imkansız.”

“ADAY DEĞİLİZ”

“Günlerdir hesap yapıyoruz biz işin içinden çıkamadık. Önce karasu kaymakamımız, daha sonra karasu belediyemize gittik. Kurumsal şirketlerle temas kurduk hiçbir sonuç alamadık. Gelin sponsor olun, bu yapılanmaya yazık olacak dedik, dinleyen oldu ama destek olan olmadı. Dün akşam yönetim olarak toplantı yaptık kongre kararı aldık. Önümüzdeki günlerde yapılacak kongrede yönetim olarak aday değiliz. Biz beklediğimiz desteği göremedik ama bu günden sonra Kulübü alacak yönetimlere desteğimiz sonsuz olacaktır. Bugüne kadar bize destek olan bütün iş adamları, esnaf ve taraftarlarımıza teşekkür ederiz. Hakkınızı helal edin” dedi.

Editör: Haber Merkezi