Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Şampiyonluk şansımız azaldı ama bitmedi. 2 hafta sonra farklı şeyler konuşabiliriz. Kim bilir, belki de Samsunspor maçı bizim şampiyonluk maçımız olabilir” dedi

KADRO BANA ÜMİT VERDİ
Şaban Yıldırım, “İnsan evinde kendini daha rahat hissediyor. Ben de rahatım ama aynı zamanda çok da zor bir göreve geldim. Bulunduğumuz yer itibarıyla ümitli olmamız için çok sebepler var. Belki 3-4 haftaya göre zayıflamış olabilir ama halen o ihtimal var. Lige çıkmak için gerekli şartların var olduğunu görüyorum. Geniş bir kadromuz ve oturmuş bir oyunuz var.  Bu da bize ümit veriyor ama işimizi de kolaylaştırıyor. Çünkü sorumluluk istiyor. Bir yandan bir baskı da oluşturuyor. Baskı iyi bir şeydin, bizi geliştirir. O da olmasa zaten başarı gelmez. Çok da konuşmaya gerek yok.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ ÇOK!
Beraber çalışıp elimizden gelen her şeyi yapacağız ki çok da zor değil o işler. Takımla ilgili bilgi sahibiyim. Bu yıl çok da maçlarını izledim. Yukarıda olan takımlara baktığımda, sanıyorum şampiyonluğa en çok ihtiyacı olan takım biziz. Geleceği aydınlatabilmek ve projeleri gerçekleştirebilmek için bu yıl ki şampiyonluğa ihtiyacımız var. Daha önce 7 senelik bir planlama vardı. O zaman yapsaydık, bugün biz de en azından İstanbul Başakşehirspor gibi bir takım olurduk. Başakşehir takımı doğru işler yapıldığında neler yapıldığını gösteren çok iyi bir örnek.

TÜM CAMİADAN DESTEK İSTEDİ
Halen direkt çıkma ihtimalimiz var. Bu ihtimal için çalışıyoruz. Yapmamız gereken şey belli. 6 maçımızı kazanıp, rakiplerimizin alacağı sonuçları bekleyeceğiz. Evet 3-4 hafta öncesine göre şampiyonluğumuz zayıfladı ama imkansız değil. 2 hafta sonra çok farklı yerde olabiliriz. Çünkü Çarşamba günü burada İngegölspor ile ardından Gaziantepspor maçı ve sonrasında da yine burada Bodrumspor maçı var. İşte bu maçtan sonra farklı şeyleri konuşuyor olabiliriz. Kim bilir, belki de Samsunspor maçı bizim şampiyonluk maçımız olur” açıklamasını yapıp, tüm camiadan destek istedi.

Editör: Haber Merkezi