Spor Toto 1.Lig’de yeni sezon öncesinde hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, ilk hazırlık maçında karşılaştığı FC Dinamo Auto ile son saniyede attığı golle 1-1 berabere kaldı.

İLK YARI 0-0

Sakaryaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını FC Dinamo Auto ile oynadı. Moldova ulusal lig temsilcisi karşısında geçtiğimiz sezon sahada yer alan ilk 11’e yakın bir kadro ile çıkan yeşil siyahlılar, hücum hattında ise denenmek için gelen Kwasi Bonsu’ya yer verdi. İlk yarı boyunca topun hakimi olan ve daha çok rakip yarı sahada gözüken yeşil siyahlı temsilcimiz, aradığı golü bulamayınca devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

HATA GOLÜ GETİRDİ

Temsilcimiz Sakaryaspor ikinci devreye 6 değişiklikle başladı. Rakip kalede daha çok görünmeye başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, arka alanda da boşluklar verdi. İkinci yarının 25’nci dakikasından sonra kalemize gelmeye başlayan konuk ekip, savunmamızın hatası sonrası Jospin ile 1-0 öne geçti. Bu golden 2 dakika sonra kazanılan penaltıda topun başına geçen Jospin bu kez topu kaleci Cihan’a nişanladı ve farkı açma şansını tepti. Mücadelenin son saniyesinde Ümit Kurt’un kafa golüyle eşitliği sağlayan temsilcimiz, sahadan beraberlikle ayrıldı.

YÖNETİM YAKIN TAKİPTE

Mücadeleyi Kulüp başkanı Cumhur Genç’in yanı sıra başkan vekili Mücahit Hünerlice, Futbol Şube sorumlusu Kamil Üstün, Basın sözcüsü Semih Çiftçi, Altyapı sorumlusu Serkan Kocasakal, yöneticiler İrfan Şimşek, Cem Kapankaya ve Erol Aydın da takip etti.

Editör: Haber Merkezi