STATÜ NE DİYOR?
Tek Devreli lig usulü oynanan Play Off grubunda Süper Amatör Futbol Liginde ilk 3 sırayı alan toplam 6 takım yer alıyor. 5 maç sonunda birinci sırayı alan takım, BAL Liginden bu yıl düşecek olan takımın yerine direkt olarak BAL Ligine çıkacak. Play Off ikincisi ise, Hendekspordan sonra en iyi puana sahip ikinci takım ile tarafsız sahada tek maç oynayacak ve o maçın galibiyle de Hendekspor ile birlikte BAL liginde yer alan üçüncü ve son takım olacak.

ÇOK ZOR BİR MAÇ
Kalaycıspor, 10 kişi kaldığı maçta ve üstelik 1-0 mağlup iken Sapanca Gençliksporu 4-2 yenerken, Süper amatör Futbol Liginde kendi grubunda 2.yarının lideri ve en başarılı takımlı olan As Akyazıspor ise ilk maçında Hendek Dereköyspora 1-0 yenilmişti. Dereköyspor bu maçı kazanır ise ikide iki yapacak ve Play Off şampiyonluğu iddiasında önemli bir yer alacak. As Akyazısporun iddiasını sürdürebilmesi için bu maçı mutlak kazanmak zorunda. Maçın hakemi ise Serkan Önsal.  HASAN GÖKDEMİR

DEREKÖY’DE SEFERBERLİK
Süper Amatör Futbol Ligi Play Off grubunda yarın Arifiyespor ile karşılaşacak olan Hendekspor, bu maçı da kazanarak BAL hedefi doğrultusunda ikinci engeli de geçmek istiyor

Geçen Salı günü oynadığı ilk maçta Pamukova 1968 takımına 2-1 mağlup olan Arifiyespor, yarın ki maçı kazanarak BAL umutlarını sürdürmek istiyor. Hendek Dereköyspor’da ise bu yıl kendini tamamen BAL’a şartlandırdı. Bu maçı da kazanarak 2’de 2 yapmak ve kalan maçlara daha iddialı bir duruma gelmek istiyor. Bu maçı Gökhan Kayacık yönetecek.

SAPANCA MI PAMUKOVA MI?
Bu yıl yeniden BAL Ligine çıkmayı isteyen Sapanca Gençlikspor, ilk maçın ağır yenilgisini yarın ki Pamukova 1968 maçını kazanarak telafi etmek istiyor. Sapanca Gençliksporda ise alınabilecek ikinci mağlubiyetin faturası futbolcu ve yöneticilere kesilemeyeceği için antrenör Hakan Dursun’a kesilebilir. Bu açıdan da Dursun ve ekibi bu maça çok büyük önem veriyor. Pamukova’da ise durum biraz daha farklı. Zira yıllardır BAL hasretiyle yanan boğaz ekibi, bu sene BAL’a çıkmak için bu maçı da kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Bu maçı ise Atilla Karaoğlan yönetecek.

Editör: Haber Merkezi