Sezonun ikinci yarısına Rüstemler Tesisleri’nde hazırlanan Sakaryaspor, antrenmanlarda tempoyu yüksek tutuyor. Yeşil siyahlılar, ikinci devrede zirveye çıkmayı hedefliyor

YÜKSEK TEMPO
Sakaryaspor, teknik direktör Şaban Yıldırım önderliğinde çalışmalarını sürdürüyor. Antalya’da gerçekleştirdiği çalışmaların ardından Rüstemler Tesisleri’nde yeniden kampa giren yeşil siyahlıların performansı da her geçen gün artıyor. Futbolcuların antrenmanlardaki hırsı ve isteği teknik heyeti de memnun ediyor. Yakalayacağı galibiyet serisi ile zirveye çıkmak isteyen yeşil siyahlılar, taraftarın özlediği şampiyonluğa bu yıl ulaşmayı hedefliyor.

ONUR ERİŞ DİKKAT ÇEKTİ
İkinci sezonun hazırlıklarını Rüstemler tesislerinde sürdüren Sakaryaspor’da futbolcuların istekli ve arzulu oluşu gözlerden kaçmadı. Antrenmana önce ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, ısınma hareketlerinden sonra 5’e 2 top kapma mücadelesi yaptı. Ardından kısa bir şut çalışması yapan Yeşil-Siyahlı ekip son olarak çift kale maç yaptı. Dün yapılan antrenmana yeni transfer Onur Eriş’te katıldı. Samsunspor’dan transfer edilen yetenekli futbolcu, verdiği paslar ve oynadığı futbolla teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Editör: Haber Merkezi