ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
Voleybolda altın çağını yaşayan Sakarya’yı Kadınlar Voleybol 2.Lig’inde temsil eden Sakarya Gelişimspor, Antrenör Murat Sakal liderliğinde 16 Ekim’de başlayacak liglere hazırlanıyor. Çalışmalarını Atatürk Spor Salonu’nda sürdüren genç sporcular, Sakarya Voleybol gibi liglerinde kalıcı bir hale gelmek istiyor.

HAZIR HALE GELECEĞİZ
Antrenör Murat Sakal yaptığı açıklamada, “Antrenmanlarımızı Atatürk Spor Salonu’nda yapıyoruz. Sultanlarımız Gizem, Hilal, Verda, Birce, İremsu, Eylül, İrem Akkaya, Çiğdem, Sıla Keten, Sıla Öztopaloğlu, Zeynep Kavas, Özün, Zehra, Merve, Eslem maçların başlangıcına kadar tam hazır hale gelecekler.” dedi.

MÜCADELEMİZ SÜRECEK
Kulüp başkanı Recep Karamehmet ise açıklamasında, “İlk maçımızı Serdivan Spor Salonunda 16 Ekim günü Bozüyük Belediyespor ile oynayacağız. Sevenlerimizi, Voleybol severleri maçlarımıza bekliyoruz. Sakarya’nın sultanlarına sponsor olarak destek olanlara ve olacaklara şimdiden teşekkür ederiz. Amacımız takımımızın bu ligde kalmasını sağlamaktır. Mücadelemize altyapıdan yetiştirdiğimiz çocuklarımızla devam ediyoruz. Bu yoldan dönmeyeceğiz ve canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi