Rüstemler Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren Sakaryaspor, hafta sonu oynayacağı Misli.com TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup ilk hafta maçı olan 1922 Konyaspor mücadelesine galibiyet parolası ile çıkacak

İYİ BAŞLANGIÇ HEDEFİ

Sezona iyi bir başlangıç yapmayı hedefleyen temsilcimiz Sakaryaspor, Pazar günü oynayacağı 1922 Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Rüstemler Tesisleri’nde teknik direktör İsmail Ertekin önderliğinde çalışan yeşil siyahlılar, lige 3 puan ile başlamak istiyor. Konya’ya galibiyet parolası ile çıkacak Sakaryaspor, son yıllarda yaptığı kötü başlangıçları taraftarlarına unutturmak istiyor.

YARIN KONYA’YA GİDİYORUZ

Yeşil siyahlı kafilenin yarın Konya’ya gitmesi ve maç öncesinde son hazırlığını maçın oynanacağı Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda yapması bekleniyor. Tecrübeli teknik adam İsmail Ertekin’in bu akşam Konya’ya gidecek kadroyu belirleyeceği öğrenilirken, hangi oyuncuların kadroda olacağı merak ediliyor. Ertekin, hazırlık maçları ve antrenman performanslarına göre Konya’ya gidecek isimleri belirleyecek.

Editör: Haber Merkezi