ATATÜRK LİSESİ 2.OLDU
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce düzenlenen ve 4 takımın yer aldığı Genç Erkekler (B) Voleybol İl Birinciliği kıran kırana maçlara sahne oldu. Grupta tüm maçlarını kazanmayı başaran Mithatpaşa Anadolu Lisesi şampiyonluk kupasını kazanan takım olurken, Atatürk Anadolu Lisesi 2.lik kupasının sahibi oldu. Lütfü Yaman Spor Salonunda oynanan mücadelelerle tamamlanan İl Birinciliğinde 3.lük kupası Prof. Dr. Tansu Çiller TML’nin olurken Öze Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 4.lük kupası ile teselli buldu.

KUPALAR TAŞ VE ACAR’DAN
Gerçekleşen tören ile kupa ve madalyalarını alan sporcular tören sonrasında da bol bol poz vermeyi ihmal etmedi. Şampiyon Mithatpaşa Anadolu Lisesi’ne kupasını Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selahattin Taş ve Sakarya İl Spor Müdürlüğü Spor Şube müdürü Murat Acar verdi.  Atatürk Lisesi ise 2.lik ödülünü Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Ürkmez’in elinden aldı.

TOPLU FOTOĞRAFLA SONA ERDİ
Zorlu maratonun sonunda 3.lük kupasını kazanan Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret ve Meslek Lisesi kupa ve madalyalarını Mithatpaşa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Oğuz Akay’ın elinden aldı. Özel Kale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne ise 4.lük kupasını Atatürk Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Şeref verdi. Takımlar çekilen toplu hatıra fotoğrafı ile birlikte turnuvayı tamamladı. Sporcular tören sonunda kupa pozlarını arkadaşları ile birlikte verdi.

Editör: Haber Merkezi