BENİM TEK TAKIMIM VAR O DA SAKARYASPOR’DUR
Ekrem Yüce, bu ilin tek takımı olan Sakaryasporun, vazgeçilmezlerin b.aşında geldiğini ve olmazsa olmazları olduğunu söyledi.  Sakaryasporun olmazsa olmazların başında geldiğine vurgu yaparak, “Ben spordan gelen ve sporu bilen bir kişiyim. Gerek Erenler Belediyesinde gerekse Çaykur Rizespor’da 10 yıl yöneticilik yaptım. Herkesin bir takımı var ama benim tek takımımım var o da Sakaryaspor’dur. Bu sene de Allah’a şükür iyi bir performans göstererek ilk yarıyı lider bitirdik. Bu takımı önce 1.lige oradan da Süper Lige çıkarmamız lazım. Bunun için de başta sponsorluk olmak üzere arayışlarımız sürüyor.

SAKARYASPOR ADI ALTINDA SPOR MERKEZİ KURACAĞIZ
Bunun için de 3 önemli projemiz var. Birincisi Sakarya’mızı Spor Merkezi haline getirmek ve bu Spor Merkezinde 7 yaşından 18 yaşına kadar, başta futbol olmak üzere, güreş ve atıcılık, okutup yetiştirip şampiyonlar çıkarmak. Bu tür gençleri ve çocukları Sakarya’ya getirip yetiştireceğiz. Bu işler de başka bir kulüp altında değil sadece Sakaryaspor altında olacak. Bu konuda bir ülke gördüm. Mükemmel işler yapmışlar, hayran kaldım. İsmini açıklamayacağım şimdilik ama onlar rol modelimiz olacak. İsmini açıklamıyorum o ülkenin ama çok yakında o şampiyonları çıkarttıklarında anlayacaksınız. Neden bizler de onlar gibi olmayalım ki?

SAKARYASPORU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE KATABİLİRİZ!
İkinci işimiz ise tıpkı Çaykur Rizespor’da olduğu gibi Sakaryasporna ana sponsor bulmak. Bu şekilde sıkıntıları ortadan kaldırmak. Bunun için de çalışmalarımız sürüyor. Bu da olmazsa ve gerekirse, tıpkı Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ya da İstanbul Başakşehir gibi Sakaryasporumuzu da Büyükşehir Belediyesi içine katmak. Neden biz olmayalım? Baktık olmuyor, bunu da yapabiliriz. Burada yapılması gereken ilk iş, bizler de dahil, bu ilde yaşayan herkesin ve bu ilde olmayıp da başka şehirlerde yaşayan her Sakaryalı ve Sakaryasporlunun Sakaryaspor’a bir şekilde maddi destekte bulunmasıdır.

Editör: Haber Merkezi