ÇOCUKLARLA TOP OYNADI

Sakaryaspor Kulüp Başkanı Cevat Ekşi, Yeşil-Siyahlı kulübün yıllardır biriken sorunlarıyla ilgilenirken, bir yandan da ilimiz amatör takımlara sportif ziyaretlerde bulunmayı ihmal etmiyor. Bu bağlamda ilimiz amatör kulüplerinden Ada Futbol Kulübü’nü ziyaret eden başkan Ekşi, velilerle ve yöneticilerle sohbet etti, çocuklarla top oynayıp güzel bir gün geçirdi.

KALESİNDE DEVLEŞTİ

Başkan Cevat Ekşi, Lacivert-Beyazlı kalecilere birer penaltı attı, ardından da kaleye geçerek hünerlerini sergiledi. Yeşil-siyahlı kulübün başkanının kurtarışları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen Ada Futbol Kulübü sporcuları, başkan Ekşi’yi her kurtarışında alkış yağmuruna tuttular. Gençliğinde uzun yıllar kalecilik yapan Cevat Ekşi’nin performansı ziyaret kadar güne damga vurmayı başardı.

‘SPOR BİZİM İŞİMİZ’

Ziyarette kulüp yöneticileri ile sporculara bir konuşma yapan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi, “Eski günlere dönmek için buradayız. Spor bizim işimiz. Sakaryaspor görüyorsunuz hak etmediği yerde. Spor sadece malzeme ver saha yap ile olmuyor. Kulüplerle, yöneticilerle ilgileneceksiniz, destek olacaksınız. Onların çok önemli görevleri var. Sadece Sakaryasporla değil birçok amatör branşa destek oluyoruz.”

‘KULÜBÜNÜZÜN KIYMETİNİ BİLİN’

“Sporun ve sporcunun temelini oluşturan sizlersiniz” diyerek sözlerine devam eden başkan Ekşi, “Bununla beraber altyapının kurulması, altyapının doğru kullanılması ve sunulan imkanların doğru değerlendirilmesinin de hep beraber koordineli bir şekilde yapmamız gerekiyor. Şu dönemde bile çalışıyor olmanız kulübünüzün ve hocanızın bu işe ne kadar ciddi baktığının bir göstergesidir. Hocanızın ve kulübünüzün kıymetini bilin. Sakaryaspor formasını giymenin hayaliyle çok çalışın. Bugünden itibaren her zaman yanınızda olacağım ve hep sizi takip edeceğim.

Ekşi’ye teşekkür

Ada FK antrenörü Kadir Şirin’de, Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cevat Ekşi’nin ziyareti nedeniyle yaptığı konuşmada; Cevat Başkanımızın kulübümüzü ziyaret etmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Başkanımızın bir kez daha amatörlerin yanında olduğunu görmenin mutluluğu içerisindeyiz. Bu vesileyle Cevat Başkanımıza bir kez daha şahsım, futbolcularım ve aileleri adına teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sadece Sakaryaspor’a ve Türk futboluna futbolcu yetiştirmenin gayreti içerisinde olacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi