Evinde oynadığı son 2 karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrılan ve oynadığı oyun ile şampiyonluk için ümit vadetmeyen Sakaryaspor’da taraftarlar yeşil siyahlı yönetimden transfer bekliyor

KADRO YETERSİZ KALDI
Ligde inişli çıkışlı bir performans gösteren ve zirvenin oldukça gerisinde kalan Sakaryaspor, taraftarını da huzursuz etti. Sezona şampiyonluk parolası ile başlamasına rağmen istediği futbolu bir türlü ortaya koyamayan yeşil siyahlılar, sık sık eleştiri oklarının hedefi oldu. Son olarak evinde oynadığı Turgutluspor ve Kastamonuspor maçlarını kaybeden yeşil siyahlılarda taraftarlar kadronun yetersiz olduğunu ve mutlaka takviyelerin yapılması gerektiği görüşünde birleşti.

PERFORMANSLAR TEPKİ ÇEKTİ
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Hakan Aslantaş, Mehmet Boztepe, Devrim Taşkaya, Nuri Fatih ve Caner Koca’nın istenilen performansı bir türlü ortaya koyamaması tepki çekti. Bu isimlerin formsuzluğuna takımda yaşanan koronavirüs vakaları ve sakatlıklar da eklenince Teknik direktör Murat Balaban sık sık rotasyonlu kadrolarla mücadele etmek zorunda kalmıştı.

İSTENİLENİ VEREMEDİLER
Yeni transferlerin yanı sıra son iki sezonda takımın en golcü ismi olan Berk İsmail Ünsal’ın formsuzluğu ve defans hattında Ümit Yasin ve Berkay Can’ın zaman zaman yaptığı büyük hatalarla tepki çekmesi de en çok eleştirilen konulardan oldu. Hem forvet hem de stoper tandemine de transfer beklentisi içinde olan yeşil siyahlı taraftarlar, Başkan Cevat Ekşi ve kurmaylarının bu konuda adımlar atmasını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi