Futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maça Kazımpaşa Birlikspor hızlı başladı. Maçın 10ncu dakikasında Furkan'ın ara pasında topla buluşan Emre, rakibini geçerek güzel bir plase vuruşla topu ağlara yolladı. Bu golden sonra karşılaşmada karşılıklı ataklar vardı. Fakat her iki takımda başka gol atamayınca ilk yarı Kazımpaşa Birlikspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
İkinci yarıya beraberliği sağlamak için Altınderespor atak başladı. Fakat son vuruşlarda kaleci Oğuzhan'ı geçemedi. İlerleyen dakikalarda Kazımpaşa Birlikspor oyuna ağırlık koydu. 55nci dakikada Kazımpaşa Birlikspor, serbest vuruş kazandı. Topu başına Furkan geçti. Yaptığı ortada Oğuz Bak, güzel bir kafa vuruşuyla takımının 2nci golünü Altınderespor ağlarına bıraktı. Kazımpaşa Birlikspor 3ncü golünü 75nci dakikada buldu. Bu dakikada Sinan'ın pasıyla topla buluşan Yüksel Sert düzgün vuruşla skoru 3-0 yapan golü attı.
Maçın 80nci dakikasında Altınderespor farkı ikiye indiren golü buldu. Bu dakikada Oğuz cezalarını içinde rakibini çekince hakem penaltı noktasını gösterdi. Atışı Zekeriya gole çevirdi ve skor 3-1’e geldi. 86ncı dakikada Celal'in pasıyla topla buluşan Sinan, kaleciyi de çalımlayarak boş kaleye topu  yolladı 4-1. Mücadele Kazımpaşa Birlikspor'un 4-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi