Büyük buluşmanın biletleri bugün 12:00'de satışa çıkıyor. Sen de tükenmeden biletini al, tarihe tanıklık et. Sakaryaspor yeni stadında ilk maçını Pazar akşamı saat 19.00’da 2 puanlı Kahramanmaraşspor’la oynayacak. Bu ana tanıklık etmek isteyen taraftarlar biletlerin basılmasını bekliyordu, beklenen an geldi. Sakaryaspor yönetimi “Büyük buluşmanın biletleri bugün 12:00'de satışa çıkıyor. Sen de tükenmeden biletini al, tarihe tanıklık et” çağrısı yaparken Sakarya iki günde biletleri tüketmeye hazır çünkü tüm Sakarya yeni stadın ilk seyircileri arasına adını yazdırmak için yarışıyor.

BİLET FİYATLARI

Kale Arkası Üst: 10TL
Kale Arkası Alt: 15TL
Maraton Üst: 20TL
Maraton Alt: 25TL
Numaralı Üst: 35TL
Numaralı Alt: 50TL
VIP: 100TL

Bilet satışı bugün başlıyor

Bugün 12:00-20:00 ve cumartesi günü 10:00-19:00 saatleri arasında Eski Sakarya Atatürk Bilet gişelerinde, maç günü ise Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu Bilet Gişelerinde satışta olacak.
 Şehit aileleri, gazilerimiz ve engelli taraftarlarımız karşılaşmaya kimliklerini ibraz ederek ücretsiz olarak girebilecek.  Geçici kombine kart sahibi taraftarlarımız, yetişmesi durumunda bilet gişelerinden kombine kartlarını alabilecek, aksi halde bedelsiz olarak biletlerini temin edebilecekler.

Gazetemiz spor yazarı Temel Yürek az önce stattan bu görüntüleri geçti.

İyi seyirler...

Editör: Haber Merkezi