ZIMBA BAŞARILAR DİLEDİ
ASKF Başkanı Yaşar Zımba beraberindeki heyet ile birlikte Adapazarı ve Erenler Belediyelerini ziyaret ederek yeni başkanlara başarılar diledi. Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, Başkan Yardımcıları Rahmi Şengül ve Serkan Cerrahoğlu’na tebrik ziyaretinde bulunan ASKF heyeti sporla ilgili meseleleri de bu isimlerle görüştü.

KALABALIK HEYET
Ziyaret heyetinde Başkan Yaşar Zımba ile birlikte Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Başkan vekilleri Recep Odabaş, Hasan Özkan, Genel Sekreter Ahmet Orhan, yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Ali Palas, Mehmet Bilgin, Fatih Kanbur, Mehmet Demir, Necmettin Koçak, Yahya Berk ve Adem Turan yer aldı. 

“SAKARYA SPORU DAHA İYİ OLACAK”
Başkan Yaşar Zımba yaptığı açıklamada “Mutlu başkan benim kardeşim. Kendini yetiştirerek, geliştirerek bu seviyeye geldi. Kendisi ile gurur duyuyoruz, başarılı olmasını canı gönülden diliyoruz. Fevzi Kılıç Başkanı çok anlatmaya gerek yok. Toplumun takdir ettiği bir başkan. Yıllarca Futbol oynamış futbolun içinden gelmiş başarılı insan. Ekibinde bulunan başkan yardımcıları Rahmi Şengül kardeşim ve Serkan Cerrahoğlu da sporun içinde. Bu isimlerle Sakarya sporu daha iyi noktalara gelecektir” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi