Sakaryaspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin, yarın ki Manisaspor maçıyla birlikte sonraki 2 haftada kendi sahamızda oynanacak Niğde ve Amed Sportif maçlarını kazanarak yeniden şampiyonluğa ortak olacaklarını söyledi.

“KUPA BİTTİ, LİGE DÖNDÜK”
Kupa maçının tamamını canlı canlı izlediğini ve halen nasıl elendiklerini halen inanamadığını söyleyen İsmail Ertekin, “Bir kere saha saha değil. Ne zemini var ne tribünleri. Bu sahada maç oynamak bir cinayet. Buna rağmen oynayan ve pozisyon bulan takım Sakaryaspordu.

HER ŞEYİN SONU DEĞİL
Bizim futbolcularımız güzel saha ve zeminde güzel bir futbol sergileyecek oyunculardan kurulu. Kupa maçındaki şartların tamamı aleyhimize olunca elendik. Evet, kötü oldu ama her şeyin sonu da değil. Şimdi lige bakacağız.

“DİRİLİŞİMİZ MAÇIMIZ”
Önümüzde 3 haftalık güzel bir fırsat var. Yarınki Manisaspor maçı çok önemli. Sonraki Niğde Anadolu ve Amed Sportif ile burada oynayacağımız maçlara itici güç olacaktır. Tabii ki oynamayana, hak etmeyene kimse 3 puan vermiyor ama 9 puan almamız şart. 

YENİDEN BAŞLIYORUZ
Bunu başardığımız taktirde hem üzerimizdeki kara bulutlar dağılacak, hem de şehir yeniden şampiyonluk havasına girecek ki bu da tüm takımımızı olumlu yönde etkileyip yeniden şampiyonluk potasına sokacaktır” dedi.

Editör: Haber Merkezi