Kaybettiği Play Off finali ile 2021 yılını kötü bir şekilde sürdüren Sakaryaspor, yeni sezonda yakaladığı namağlup serisi ile ligin zirvesinde yer aldı ve 2021 yılını şampiyonluk ümidiyle mutlu kapattı

HÜZÜNDEN SEVİNCE
2021’e koronavirüs salgını tedbirleriyle seyircisiz oynana sezonda finalde Kocaelispor’a kaybederek TFF 1.lig’e çıkma şansını kaybeden ve moralsiz bir yıl geçiren Sakaryaspor, yeni yönetimi, yeni takımı ve yeni teknik ekibiyle yakaladığı uyum ve harika seri ile 2021’i mutlu kapattı. Geçtiğimiz sezonun hayal kırıklığı ile sezona başlamasına rağmen harika bir galibiyet serisi yakalayan ve 19 maçlık yenilmezlik serisi ile kulüp tarihi rekorunu kıran Yeşil siyahlı temsilcimiz, TFF 2. Lig kırmızı Grup’u namağlup lider tamamladı.

HEDEF ŞAMPİYONLUK
2021 yılının ilk 8 ayını hüzünlü kapatan ancak son 4 ayında yakalanan çıkış ile yeniden moralleri düzelten yeşil siyahlı temsilcimizde sezon hedefi şampiyonluk olarak belirlendi. Ligin en çok gol atan, en az gol yiyen, en fazla puan toplayan takımı olan Sakaryaspor, aynı zamanda profesyonel liglerin tek yenilgisiz takımı olarak dikkat çekiyor. Şampiyonluğa kenetleniş durumda olan yeşil siyahlı temsilcimiz, taraftarının da desteği ile hedefe ulaşmak istiyor.

Editör: Haber Merkezi