Son 3 haftaya en yakın rakibinin 8 puan giren Sakaryaspor, yarın deplasmanda Serik Belediyespor’u mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve 11 yıllık ardından ardından 1.Lig’e adını yazdıracak

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET
Harika bir sezon geçiren ve üst üste başarılara imza atan Sakaryaspor, yarın Serik deplasmanında şampiyonluk maçına çıkıyor. Son 4 yılda hep Play Off’lardan hüsranla dönen ve bu süreçte 3 final kaybeden yeşil siyahlı temsilcimiz, bu kez işini play off’a bırakmadan halletmek istiyor. Tüm bir sezonun emeği için sahaya çıkacak yeşil siyahlı temsilcimiz, rakibi karşısında kazanması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek ve 2011-2012 sezonunun ardından ilk kez 1. Lig’e adını yazdıracak.

78 PUAN, 50 AVERAJ
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta bu sezon 35 maça çıkan yeşil siyahlı temsilcimiz, bu mücadelelerde 23 galibiyet, 9 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 72 gol atarak rakiplerinin açık ara önünde olan yeşil siyahlılar, kalesinde sadece 22 gol görerek grubun en az gol yiyen takımı oldu. 78 Puan toplayan Sakaryaspor, son 3 haftaya en yakın rakibi Bodrumspor’un 8 puan önünde girdi.

KUPA HAFTAYA
Mücadelenin hazırlıklarını tamamlayarak bugün Antalya’ya gidecek olan yeşil siyahlı futbolcular, maç ayrı bir motivasyonla çıkacak. Haftaya oynanacak Kahramanmaraşspor maçında seyircisi önünde kupayı kaldırmak isteyen Sakaryasporlu futbolcular, bu mücadelede şampiyonluğu garantilemek ve kupa coşkusunu taraftarıyla birlikte yaşamak istiyor. Futbolcular, yarın saat 15.00’te oynanacak mücadeleye 3 puan parolası ile çıkacak.

Editör: Haber Merkezi