Her yıl olduğu gibi bu yıl da il protokolü, SATSO üyeleri ve Sakaryalıları bir araya getirecek olan program, SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, Meclis Başkanı Erdem Ercan ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde düzenlenecek.
Bayramlaşma töreni, 26 Mayıs Salı günü saat 12.00’de SATSO Hizmet Binası Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilecek.
“Herkesi bayramlaşma törenimize bekliyoruz”
Bayramlaşma programına ilişkin açıklamalarda bulunan SATSO Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, bayramların birlik ve beraberlik duygularını güçlendiren önemli günler olduğunu ifade etti.
Altuğ açıklamasında, “Bereketi ve manevi iklimiyle birleşmemize vesile olan bayramlaşmalara her zaman önem veriyoruz. Mübarek Kurban Bayramı’na yeniden ulaşmanın mutluluğuyla kardeşlik ve dostluk bağlarının artmasını, birliğimizin daha da güçlenmesini temenni ediyoruz” dedi.
Bayram sevincini hep birlikte paylaşmak istediklerini belirten Altuğ, “İl protokolümüz, Oda camiamız ve tüm kıymetli Sakaryalı hemşehrilerimizle Arife Günü gerçekleştireceğimiz geleneksel bayramlaşma törenimizde bir arada olmaktan mutluluk duyacağız. Herkesi bayramlaşma etkinliğimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı.





