Camilerde Detaylı Temizlik
Çalışmalar kapsamında camilerin iç mekânları baştan sona temizlenirken; halılar, mihrap, minber, kürsü ve cam yüzeyleri detaylı şekilde elden geçiriliyor. Ayrıca avlular, abdesthaneler ve ortak kullanım alanları da hijyen standartlarına uygun olarak dezenfekte ediliyor. Özellikle Ramazan ayında yoğunluk yaşanan camilerde yapılan bu çalışmalarla ibadethaneler mübarek aya hazır hale getiriliyor.
Camilerde yürütülen çalışmaları yerinde takip eden ilçe sakinleri, yapılan hizmetin “çok güzel ve hayırlı” olduğunu belirterek Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin’e ve belediye ekiplerine teşekkür etti.
“Ramazan’ın Bereketini Hep Birlikte Yaşayacağız”
Sapanca Belediye Başkanı Nihat Arda Şahin, Ramazan ayının manevi atmosferine yakışır bir hazırlık süreci yürüttüklerini ifade ederek, “Ramazan ayı; birlik ve beraberliğin, paylaşmanın en güzel şekilde yaşandığı müstesna bir zaman dilimidir. Camilerimiz bu mübarek ayda çok daha yoğun kullanılıyor. Biz de hemşehrilerimizin gönül rahatlığıyla ibadet edebilecekleri ortamlar oluşturarak Ramazan’ın bereketini en güzel şekilde yaşamayı amaçlıyoruz. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan ayını şimdiden tebrik ediyor, sağlık ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.
Belediye ekiplerinin ilçe genelindeki temizlik çalışmalarını Ramazan ayı boyunca da sürdüreceği öğrenildi.





