Alemdar, “Sapanca Meydanı ve Sapanca Spor Salonu projelerinde çalışmaları bayram sonrasında başlatıyoruz. İlçemize, gençlerimize hayırlı olsun” dedi.
Sapanca’da Yoğun İlgi
Ramazan’ın manevi atmosferini vatandaşlarla birlikte yaşamak için ilçeleri adım adım gezen Başkan Alemdar’a, AK Parti Sapanca İlçe Başkanı Şafak Başoğlu ve partililer eşlik etti. İlçe turu sırasında vatandaşlarla sohbet eden, hatıra fotoğrafları çektiren ve talepleri not alan Alemdar, sahada anlık talimatlar verdi.
İftar öncesi cadde ve sokakları dolaşan Başkan Alemdar, Sapancalılara “Hayırlı Ramazanlar” dileklerini iletti.
“Turizme ve Sosyal Yaşama Katkı Sunacak”
Sapanca’nın turizm açısından büyük bir değere sahip olduğunu vurgulayan Alemdar, yapılacak yatırımların ilçeye yeni bir vizyon kazandıracağını ifade etti.
Alemdar, “Ramazan ayının manevi huzurunu paylaşmak için bugün güzel ilçemiz Sapanca’dayız. Esnafımızı ziyaret ettik, bereketli kazançlar diledik. Sapanca’ya hamdolsun çok önemli çalışmaları hayata geçiriyoruz. Sapanca Meydan ile birlikte spor salonu olmak üzere iki proje için de bayram sonrası çalışmalarımızı başlatıyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.
Otoparklı Meydan ve Modern Spor Salonu
Sapanca Meydan Projesi’nin otoparkı ve dinlenme alanlarıyla birlikte yeniden hızla başlatılacağını belirten Alemdar, kapalı spor salonu projesinin ihalesinin tamamlandığını söyledi.
“Nice gencimizin sporla büyüyüp ülkemizi temsil edecek seviyede sporcular olmasını istiyoruz” diyen Alemdar, projelerin en kısa sürede tamamlanarak hizmete alınacağını kaydetti.
Ramazan’ın birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çeken Başkan Alemdar, ilçe ziyaretlerine devam edeceğini ifade etti.





