Minikler, hafta içi cuma günleri hariç her gün 19.00–21.00 saatleri arasında, hafta sonları ise sabah 09.00’dan akşam 17.00’ye kadar antrenmanlara çıkıyor. Çocuklarının futbol gelişimini yakından takip eden aileler, Sakaryaspor’un altyapısına güven duyduklarını ve bu fırsattan memnuniyet duyduklarını ifade ediyor.

“650 sporcu ile çalışıyoruz”
Sakaryaspor Altyapı Genel Koordinatörü Uğur Alemdar, çalışmaların istikrarlı şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Sorumlu olduğum Sakaryaspor Altyapısı ve Futbol Okulumuz cuma hariç haftanın her günü değerli antrenörlerimizin nezaretinde sürüyor. Hafta içi 19.00–21.00, hafta sonu ise 09.00–17.00 saatleri arasında antrenman yapıyoruz. Yaklaşık 650 minik sporcu ile çalışıyoruz. Minikler ve altyapı takımlarımızla katıldığımız il dışı turnuvalarda şampiyonluklar kazandık. Bu sistem devam ettikçe daha çok kupa kazanacağız. Geleceğin Sakaryaspor’unu inşa ediyoruz. Aileler bize güveniyor, biz de modern eğitim anlayışıyla önce ahlak sonra futbol öğretiyoruz.”

Altyapıda çalışan antrenörlerin özenli yaklaşımıyla geleceğe hazırlanan minikler arasında; Aylin Ecrin Evcimik, Berkan Kurubacak, Onur Ali Karakaş, Nizam Metin Çalı, Deniz Berk İlter, Serhat Zafer, Ömer Can İlçi, Semih Koyuncu ve Oğuzhan Yıldız gibi isimlerin öne çıktığı öğrenildi.

Fotoğraflar: Yeni Sakarya Gazetesi

Muhabir: Hüseyin Çimen