Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından “Sokaklar Güvende” çalışmaları kapsamında Adapazarı, Serdivan ve Akyazı ilçelerinde operasyonlar gerçekleştirildi.
Üç ilçede eş zamanlı mücadele
Narkotik ekiplerinin düzenlediği üç ayrı operasyonda E.Ö.K., Ö.T. ve E.P. isimli 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Şüphelilere yönelik yapılan aramalarda uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen maddelerin yanı sıra ruhsatsız silah ve çeşitli aparatlar ele geçirildi.
2 kilo skunk ve silahlar ele geçirildi
Polis ekiplerinin aramalarında 2 parça halinde toplam 2 kilogram skunk ile 7,20 gram esrar ele geçirildiği bildirildi.
Aramalarda ayrıca 3 ruhsatsız tabanca, 1 kurusıkı tabanca, 4 şarjör ve 7 fişeğe el konuldu.
Operasyonlarda 1 hassas terazi, 1 rulo alüminyum folyo ile “değirmen” ve “zıvana” olarak tabir edilen birer aparatın da ele geçirildiği belirtildi.
3 şüpheli tutuklandı
Operasyonların ardından gözaltına alınan E.Ö.K., Ö.T. ve E.P., emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.
Haklarındaki adli işlemlerin ardından mahkemeye çıkarılan 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet yetkilileri, kent genelinde suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.




