Optik Avm, dünyaca ünlü gözlük markalarının tasarladığı güneş gözlüklerini müşterileriyle buluşturan bir markadır. Birçok kategoride yüzlerce güneş gözlüğünü web sitesi üzerinden müşterilerine ulaştıran marka, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Çerçeve ve cam özellikleri bakımından birbirinden farklı pek çok gözlük türü ile gözlerinizi güneşten koruyabilir, tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.

Dünyaca Ünlü Markalardan Güneş Gözlükleri

www.optikavm.com.tr, pek çok markanın güneş gözlük modellerini müşterilerine sunuyor. Demetz, Slazenger, Arnette, Façonnable gibi dünyaca ünlü markaların gözlükleri, birçok modelle birlikte site üzerinde yer alıyor. Geniş bir ürün yelpazesi bulunmakta olup sunulan güneş gözlükleri çeşitlerinden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

    · Altın Kaplama

    · Aynalı Cam

    · Bisikletçi Gözlüğü

    · Blok Cam Gözlük

   · Cat Eye Gözlük

Her bir markanın yüzlerce modeli, müşterilere sunuluyor. Modellerin altında özellikleri yazdığı için müşteriler, istedikleri güneş gözlüğünü seçebiliyor.

Her bir yüz şekline uygun güneş gözlüklerini Optik Avm’de bulmanız mümkün. Hem çerçeve hem de camları itibarıyla oldukça kaliteli olan güneş gözlükleri her mevsim rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca şık ve zarif kombinlerde de tamamlayıcı olarak tercih edilebilen gözlükler, gözlerin zararlı UV ışınlarından korunmasını olanaklı hale getiriyor.

Erkek, Kadın ve Çocuklar için Özel Güneş Gözlükleri

Kaliteli ve şık güneş gözlüklerini müşterilerine sunan Optik Avm; erkek, kadın, unisex ve çocuk kategorisinde binlerce ürüne sahiptir. Tasarımlarıyla göz dolduran ve modern dokunuşlarıyla özel bir yer edinen güneş gözlükleri, sahip olduğu niteliklerle de dikkatleri üzerine çekiyor.

Kadın güneş gözlükleri Ellen, Celine, Demetz, Alpino başta olmak üzere birçok marka öne çıkıyor. Bu markaların tasarladıkları güneş gözlükleri kadınlara çok özel fiyatlarla sunulmaktadır. Erkek ve unisex kategorisinde de aynı markaların bulunduğunu söylemek mümkündür. Ayrıca çocuklar için çok özel ve nitelikleri ürünleri kolaylıkla bulabilirsiniz.

Ayrıca sitede arzu ettiğiniz markalar özelinde aramalar gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra çerçeve ve cam için istediğiniz özelliklere sahip ürünleri bulmanız da mümkün. Her bir ürünün altında, ürünle ilgili detaylı bilgiler yer alıyor. Bu bilgiler sayesinde, baktığınız modelin talep ettiğiniz model olup olmadığını anlayabilir, siparişinizi kolaylıkla verebilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi