Osmangazi Belediyesi tarafından her Cuma günü farklı bir mahallede gerçekleştirilen vatandaş buluşmaları kapsamında Belediye Başkanı Erkan Aydın’ın bu haftaki durağı Mehmet Akif Mahallesi oldu.

Sosyal belediyecilik vizyonuyla mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Aydın, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talep ve önerileri yerinde dinledi.

Cuma Namazı Sonrası Çorba İkramı

Başkan Erkan Aydın, Cuma namazını Medine Camii’nde kıldı. Namaz çıkışında Mehmet Akif Mahallesi Muhtarı Osman Sakin ve belediye meclis üyeleriyle birlikte vatandaşlara çorba ikramında bulundu.

“Her Fikre Değer Veriyoruz”

Osmangazi’de her görüş ve öneriyi önemsediklerini belirten Başkan Aydın, vatandaşların ilettiği talepler doğrultusunda hizmet beklenen alanlarda en kısa sürede çalışmalara başlanacağını ifade etti.

Mahalle ziyaretlerinin düzenli olarak devam edeceğini belirten Aydın, katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı.

Kaynak: RSS