Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Karasu Çevre Yolu üzerindeki TOPÇA Köprüsü'nde yapılacak derz yenileme çalışmaları nedeniyle önemli bir trafik düzenlemesine gidileceğini açıkladı. D-650 Karayolu olarak da bilinen geçiş güzergahında, D-100 Karayolu istikametine giden yol, 30 Temmuz Salı gününden itibaren 12 gün süreyle çift şeritli olarak trafiğe kapatılacak.
Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, çalışmaların vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına planlandığı belirtilerek, sürücülerin belirtilen tarihler arasında alternatif güzergahları kullanmaları gerektiği ifade edildi.
Trafik Akışı Yan Yoldan Sağlanacak
Çalışmalar süresince D-100 Karayolu istikametindeki trafik akışı, Topça Kavşağı’nın altındaki yan yoldan sağlanacak. Köprünün Küpçüler istikametinde ise trafik akışı sorunsuz şekilde devam edecek. Yetkililer, sürücülere dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uymaları konusunda uyarıda bulundu.
Büyükşehir’den Sürücülere Uyarı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi açıklamasında, “Karasu Çevre Yolu (D-650 Karayolu) üzerinde başlatılacak derz yapım çalışmaları kapsamında, TOPÇA Köprüsü’nden D-100 Karayolu istikameti 12 gün boyunca trafiğe kapatılacaktır. Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamamaları adına trafik akışı Topça Kavşağı altındaki yan yoldan sağlanacaktır. Sürücülerimizin trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmelerini önemle rica ederiz.” denildi.