SATSO Meclis Üyesi, TÜBİFED Yönetim Kurulu Başkanı, SABİDER Yönetim Kurulu Üyesi ve Sakaryaspor Basın Sözcüsü olan Necmettin Kırık ile kardeşi Levent Kırık, sosyal medya üzerinden yaptıkları açıklamada, acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

“Acımıza ortak olan herkese minnettarız”

Kırık kardeşler mesajlarında, cenazeye katılan, telefonla arayan, sosyal medya ve dijital platformlar üzerinden taziyelerini ileten tüm eş, dost ve akrabalara aile adına şükranlarını sundu.

23 Nisan’da son yolculuğuna uğurlandı

Beyne pıhtı atması sonucu 74 yaşında hayatını kaybeden Bahattin Kırık, 23 Nisan günü Erenler Sarıcılar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.

Yoğun katılımın olduğu cenaze töreninde Kırık ailesini yalnız bırakmayan sevenleri, merhuma son görevlerini yerine getirdi.

Kırık ailesi, yayımladıkları mesajda destek veren herkese teşekkür ederek, merhum Bahattin Kırık için dualarını eksik etmeyenlere minnettarlıklarını ifade etti.

Bahattin Kırık’a Allah’tan rahmet, Kırık ailesine başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: basın bülteni