Kahramanmaraş'ta MHP Milletvekili Zuhal Karakoç ile MHP İl Başkanı Mansur Metehan'ın bulunduğu konvoyda trafik kazası meydana geldi. Afşin-Göksun kara yolunda yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı. Yaralılar arasında Milletvekili Karakoç ve şoförünün de bulunduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin-Göksun kara yolunda, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç ve MHP İl Başkanı Mansur Metehan'ın bulunduğu konvoyda trafik kazası yaşandı.

İlk belirlemelere göre kazada 1 kişi yaşamını yitirirken, 4 kişi de yaralandı.

Büyükşehir Meclisi toplanıyor! 96 gündem maddesi görüşülecek
Büyükşehir Meclisi toplanıyor! 96 gündem maddesi görüşülecek
İçeriği Görüntüle

Milletvekili ve şoförü yaralandı

Kazada yaralananlar arasında MHP Kahramanmaraş Milletvekili Zuhal Karakoç ile şoförünün de bulunduğu bildirildi. Milletvekili Karakoç'un sağlık durumuna ilişkin henüz ayrıntılı bir bilgi paylaşılmadı.

Kazada 1 kişi hayatını kaybetti

Afşin-Göksun kara yolunda meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı

Kaynak: HABER MERKEZİ