Meydanı dolduran vatandaşlar, sevilen şarkılar eşliğinde dans ederek yaz akşamının tadını çıkardı. Etkinliğin ilerleyen bölümünde sahneyi devralan Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, seslendirdiği eserlerle müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.
“Her Konserimiz Üzerine Kata Kata İlerliyor”
Gecenin açılışını gerçekleştiren DJ Emrah, vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
DJ Emrah, “Çok güzel bir gece ve muhteşem bir performanstı. Her konserimiz üzerine kata kata ilerliyor ve halkımızın coşkusu hiçbir zaman dinmiyor. Bugün de hep birlikte buna şahit olduk” dedi.
Performansının ardından sahneyi Mersin Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası’na bırakan DJ Emrah, düzenlenen etkinliklerin vatandaşlar için önemli olduğunu vurguladı.
Emrah, “Biz halkımız için varız ve her zaman da olacağız. Bu gibi etkinlikleri ve imkânları sağladığı için de Başkanımız Vahap Seçer’e teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Tömük Sakinlerinden Etkinliğe Tam Not
Öner Sitesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sevim Şentuğ da her yıl gerçekleştirilen konserlere ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını söyledi.
Etkinliğin yalnızca site sakinleriyle sınırlı kalmadığını, çevrede yaşayan vatandaşların da programa yoğun ilgi gösterdiğini belirten Şentuğ, organizasyonun bölgedeki sosyal yaşama katkı sağladığını ifade etti.
Şentuğ, “Her yıl çok güzel oluyor. Öner Sitesi olarak bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan çok memnunuz. Hem sitemizdeki insanlar hem de çevrede yaşayan vatandaşlar eğleniyor. Sanatçıların performansı çok güzeldi. DJ performansının konser öncesinde insanları eğlenceye hazırlaması da oldukça etkili oldu. Başkanımız Vahap Seçer’e ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Müzik, dans ve eğlencenin bir arada yaşandığı gece, vatandaşların yoğun katılımıyla renkli görüntülere sahne oldu.




