SERGİLER DEVAM EDİYOR!
Yaptığı çalışmalar ile Sakaryalıların ve yakın illerin dikkatini çeken Sevgi Öztaş “Sevgi’ye Dair Her Şey” sloganı ile hayat verdiği sergisini Agora Alışveriş Merkezi’nde sanatseverler ile buluşturacak. 7 Ocak saat 14.00’da davetliler eşliğinde açılışı gerçekleşecek serginin en dikkat çeken çalışmaları ise elektronik atık geri dönüşüm malzemelerinden yapılan Ayasofya ve Boğaz Köprüsü olacak.

İçeriği ile ilgi çekecek “Sevgi’ye Dair Her Şey” kişisel sanat sergisi 7 -21 Ocak tarihleri arasında Agora Cadde’de bulunan Agora Galeri alanında saat 10.00 – 22.00 arasında ziyaretçilerini bekleyecek.

SEVGİ ÖZTAŞ KİMDİR?
1980 yılında Sakarya’da doğan Sevgi Öztaş’ın asıl mesleği gelinlik tasarımcısıdır. Hobi olarak başladığı sanat hayatına SAMEK kurumlarında aldığı eğitimi ile devam etmiştir. Yeteneğini geliştiren sanatçı Sakarya içi ve dışı olmak üzere 12 kişisel ve 6 karma sergi gerçekleştirmiştir. “Sevgiye Dair Her Şey” sloganı ile sanatına hayat veren sanatçı Osmanlı Tuğrası, Kaplumbağa Terbiyecisi, Afgan Kızı, Kız Kulesi olarak dekoratif minderler oluşturmanın yanı sıra elektronik atık geri dönüşüm malzemelerinden Ayasofya ve Boğaz Köprüsü eserlerini oluşturarak dünya da bir ilke imza atmıştır.

Editör: Haber Merkezi