Kültür, sanat ve edebiyat alanında Türkiye’nin ve Dünyanın tanıdığı önemli isimleri sayfalarına misafir eden gazetede; röportajlar, sanat sayfası, müzik kültürü köşesi, medya ve yorum bölümleri yer alıyor. Dünya edebiyatının seçkin eserlerinin tartışıldığı bu sayı yine zengin içeriğe sahip. Serdivan Ajans'ın 50. Sayısında röportaj konuğu Prof. Dr. İrfan Gündüz ile, Din ve Vicdan Özgürlüğünün simgesi olarak tarif ettiği Ayasofya Camii’nden, gençlik medeniyet konularında derinlikli bir söyleşi yapıldı. 
Müzik kültürü köşesinin konuğu döneminde kız çocuklarının isimlerine ilham olmuş olan Ümmü Gülsüm. Şarkın Gür ve Özgür Sesi olan Ümmü Gülsüm’ün hayatı Ortadoğu kültürü üzerinden tanıtılıyor. 
ÜCRETSİZ ERİŞİM
Serdivan Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Serdivan Ajans'ın 50. Sayısının, Serdivan Belediyesi'nden ve Serdivan Fikir ve Sanat Akademisi'nden ücretsiz olarak temin edilebileceği gibi https://issuu.com/serdivanajans/docs/serdivanajans_50__1__kopyas_ linkinden de tüm sayılara erişilebileceği belirtildi. 

Editör: Haber Merkezi