Başkan Aydın, Bursa Kahve Festivali kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Üç gün boyunca kahve ve müziği buluşturan festivalde Başkan Aydın, kahve tadımları yaparak ziyaretçilerle sohbet etti.

Osmangazi Belediyespor katkıları ve Opus FS iş birliğiyle Sukaypark’ta düzenlenen festival, ikinci gününde yoğun ilgi gördü.

Can Bonomo’ya Bursaspor Atkısı Hediye Etti

Festival kapsamında sahne alan Can Bonomo ile bir araya gelen Başkan Erkan Aydın, ünlü sanatçıya Bursaspor atkısı hediye etti.

Festivalde ayrıca Karnelya ve Yedinci Ev de sahne aldı. Alanı dolduran binlerce kişi konserlerde şarkılara hep birlikte eşlik etti.

Kahve Tutkunları Festivalde Buluştu

Festival alanında kurulan kahve stantlarını tek tek ziyaret eden Başkan Aydın, işletmecilerle sohbet ederek farklı kahve çeşitlerinin tadına baktı.

Kahve severler ise çekirdekten fincana uzanan kahve yolculuğunu anlatan workshoplara katılarak farklı demleme tekniklerini deneyimleme fırsatı buldu.

Vatandaşlardan Organizasyona Tam Not

Festivale katılan vatandaşlar etkinliği oldukça başarılı bulduklarını belirterek, gün boyunca hem konserlerle eğlendiklerini hem de farklı kahve deneyimleri yaşadıklarını ifade etti.

Festivalin son gününde ise Rednblack, Tuana ve Pinhani konserleriyle etkinlik sona erecek.

Kaynak: İHA