Aslen Hendek Harmantepe Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan ve Sarıdede Mahallesi’nde ikamet eden Hasan Aktaş için Hendek Yeni Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Dün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına ilçe protokolü, spor camiası temsilcileri, siyasetçiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze töreninde Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, spor kulüplerinin yöneticileri ve vatandaşlar Aktaş ailesini yalnız bırakmadı. Sevenleri, Hasan Aktaş’ı son yolculuğuna dualarla uğurladı.
Kılınan cenaze namazının ardından helallik alındı. Daha sonra Hasan Aktaş’ın naaşı Hendek Aile Kabristanlığı’nda toprağa verildi. Tören boyunca duygusal anlar yaşanırken, Aktaş ailesi taziyeleri kabul etti.
Hendek’te uzun yıllardır tanınan ve sevilen isimlerden biri olan Hasan Aktaş’ın vefatı ilçede büyük üzüntü oluşturdu. Özellikle spor camiasında aktif görev yapan oğlu Nuh Aktaş nedeniyle birçok spor insanı ve genç sporcu da cenazeye katılarak aileye destek verdi.
Aktaş ailesi, bu zor günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür ederken, Hasan Aktaş için taziye mesajları da peş peşe paylaşıldı.
Merhuma Allah’tan rahmet, başta Nuh Aktaş olmak üzere ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz.
FotoğraF: sosyal medya





