Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Hendekspor, deplasmanda Darıca 1934 Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi ve son dakikada yediği golle sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrıldı.

Ne Gol Ne Oyun

Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip de üstünlük kurmakta zorlanırken oyun çoğunlukla orta sahada geçti. Gol pozisyonlarının sınırlı olduğu ilk yarı, 0-0 sona erdi.

Son Dakikada Soğuk Duş

İkinci yarıya etkili başlayan Hendekspor, 49. dakikada Muhammet’in golüyle öne geçti. Golden sonra da ataklarını sürdüren lacivert-siyahlı ekip, farkı artırmayı başaramadı.

Karşılaşmanın 90+1. dakikasında ev sahibi ekipten Umut Kıral skoru eşitleyen golü attı. Son dakikada yediği gole cevap veremeyen Hendekspor, sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı. Bu sonuçla Hendekspor’un puanı 2’ye yükseldi ve ekip ligde 8. sırada yer aldı.

foto: sosyal medya

Muhabir: Serkan ARUTAN