Dünü izinli geçiren yeşil-siyahlı ekip, bugün yapacağı antrenmanla 21 Eylül Pazar günü oynanacak Amedspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürecek.

Taraftarın Tepkisi

Erzurum deplasmanında sergilenen futbol taraftarların tepkisini topladı. Yeşil-siyahlılar, bu hafta oynanacak kritik mücadelede hem oyununu geliştirmeyi hem de taraftarının desteğiyle 3 puana ulaşmayı hedefliyor.

Serhat Sütlü’nün İlk İç Saha Sınavı

Milli arada göreve getirilen yeni teknik direktör Serhat Sütlü, ilk sınavını Erzurum deplasmanında vermişti. Ancak oynanan futbol, yeşil-siyahlı taraftarların beğenisini kazanamadı.

Amedspor maçına büyük önem veren Sütlü ve ekibi, iyi bir performans sergileyerek hem 3 puanı almak hem de camiaya moral vermek istiyor. Sakarya Atatürk Stadyumu’nda ilk kez taraftarının karşısına çıkacak olan deneyimli teknik adam, galibiyetle birlikte güven tazelemeyi hedefliyor.

fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Serkan ARUTAN